tag:blogger.com,1999:blog-3594895298032536365.post7314675604525196130..comments2024-02-29T21:45:19.508+01:00Comments on Japońska Kuchnia Karoliny: Kalmary z białą rzodkwiąKarolinahttp://www.blogger.com/profile/00522667979502994358noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3594895298032536365.post-73923945239773427992010-10-05T13:30:46.925+02:002010-10-05T13:30:46.925+02:00Aeshna: Biała rzodkiew surowa jest w smaku podobna...Aeshna: Biała rzodkiew surowa jest w smaku podobna do rzodkiewki, ewidentnie przerośniętej rzodkiewki;) A gotowana jest bardzo miękka, a nasiąknięta sosem sojowym po prostu pyszna. Polecam i pozdrawiam ciepło!Karolinahttps://www.blogger.com/profile/00522667979502994358noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3594895298032536365.post-56769640780741387922010-10-04T08:53:19.278+02:002010-10-04T08:53:19.278+02:00Muszę kiedyś tę rzodkiew wypróbować, bo (siła skoj...Muszę kiedyś tę rzodkiew wypróbować, bo (siła skojarzenia) wydaje mi się właśnie czymś twardym, bardzo ostrym i nieciekawym, a z Twoich postów wynika, że wcale tak nie jest:)Aeshnahttps://www.blogger.com/profile/03073994054201117577noreply@blogger.com