tag:blogger.com,1999:blog-3594895298032536365.post2365354835840156995..comments2024-02-29T21:45:19.508+01:00Comments on Japońska Kuchnia Karoliny: Gotowana flądraKarolinahttp://www.blogger.com/profile/00522667979502994358noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-3594895298032536365.post-75601493053222862642016-06-06T22:44:23.283+02:002016-06-06T22:44:23.283+02:00Karolino, mam dwa pytania. Dawno temu kupiłam past...Karolino, mam dwa pytania. Dawno temu kupiłam pastę miso, przełożyłam do słoiczka i siedzie w lodówce, chyba ze cztery miesiące. Nie użyłam, bo wywar jaki ugotowałam był nie do przyjęcia. gotowałam ściśle wg przepisu, dodałam bulion dashi instant i to było coś strasznego. Lubię zupy rybne, używam sosu rybnego, ale dashi to było coś jak wywar z hipopotama, ten aromat dokładnie, kto był w zoo, ten wie o co mi chodzi. Czy to normalne? do czego dashi jest podobny? i drugie pytanie:jak długo można trzymać miso w lodówce? pozdrawiam Cię. monikaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3594895298032536365.post-36161457854988688972011-11-22T19:10:07.491+01:002011-11-22T19:10:07.491+01:00Uwielbiam to! :)Uwielbiam to! :)Dominikahttps://www.blogger.com/profile/03497954690100240211noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3594895298032536365.post-65429812243050404012011-11-21T22:20:49.147+01:002011-11-21T22:20:49.147+01:00Aktywna mama: Nie ma co się bać kuchni wschodniej,...Aktywna mama: Nie ma co się bać kuchni wschodniej, a szczególnie japońskiej;) Jest naprawdę bardzo smaczna. Mam nadzieję, że skusisz się na któryś z moich przepisow. Pozdrawiam!Karolinahttps://www.blogger.com/profile/00522667979502994358noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3594895298032536365.post-22280161530226279712011-11-21T19:14:04.170+01:002011-11-21T19:14:04.170+01:00szczerze mówiąc boje się kuchni wschodniej, pewnie...szczerze mówiąc boje się kuchni wschodniej, pewnie dlatego że nigdy nie jadłam dobrej potrawy. Chyba bede musiała spróbować, wygląda naprawde super!<br /><br />www.aktywnemacierzynstwo.blogspot.comAktywna mamahttp://aktywnemacierzynstwo.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3594895298032536365.post-30119462322540193162011-11-21T09:29:00.308+01:002011-11-21T09:29:00.308+01:00Aciri: Mnie też się podoba:) Kilka nacięć, a jaka ...Aciri: Mnie też się podoba:) Kilka nacięć, a jaka różnica!;) Pozdrawiam!<br /><br />asieja: Jeśli tak, to ta z pewnością przypadnie Ci do gustu:)<br /><br />Majana: Ja też ją bardzo lubię. W tym japońskim wydaniu też jest nezła:)Karolinahttps://www.blogger.com/profile/00522667979502994358noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3594895298032536365.post-23399800433437340882011-11-20T16:28:26.779+01:002011-11-20T16:28:26.779+01:00Lubię flądrę. Ciekawa jestem takiej japońskiej wer...Lubię flądrę. Ciekawa jestem takiej japońskiej wersji.<br />Pozdrawiam:)Majanahttps://www.blogger.com/profile/12478605645881880880noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3594895298032536365.post-73733471663153179932011-11-20T15:23:30.768+01:002011-11-20T15:23:30.768+01:00lubię, gdy ryba jest aromatyczna..lubię, gdy ryba jest aromatyczna..asiejahttps://www.blogger.com/profile/10050718531838242903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3594895298032536365.post-10502643645918032852011-11-20T14:54:45.082+01:002011-11-20T14:54:45.082+01:00Tak ponacinana wygląda niesamowicie apetycznie.Tak ponacinana wygląda niesamowicie apetycznie.Acirihttps://www.blogger.com/profile/08497115801165802653noreply@blogger.com